Kommunikation

Sidbyggaren

Hjärtat i BackNet. I sidbyggaren bygger du upp strukturen på din hemsida.

Nyhetspublicering inkl nyhetsarkiv

Publicera nyheter på din hemsida, snabbt och smidigt. Nyheterna är datumstyrda och visas dels som enskild artikel, i ett arkiv och på en löpsedel med de 3 senaste nyheterna.

Erbjudande

Marknadsför dina aktuella erbjudande med en datumstyrd tjänst. Du riskerar inte att ha gamla, inaktuella erbjudanden ute, dessa tas bort automatiskt.

Kalender

Informera dina besökare om vad som är på gång under året.

Puffar/blänkare

Genom att använda grafiskt tydliga genvägar/puffar får du besökaren att ta del av det innehåll du tycker är extra viktigt. Puffarna kan bestå av både text och bild och länkar besökaren vidare till befintliga sidor på din webbplats.

Extranet/Intranet/Lösenordskyddade sidor

Med ett enkelt musklick bestämmer du enkelt vem eller vilka som ska få tillgång till informtionen på din hemsida.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev är ett effektivt sätt att marknadsföra sig och hålla en dialog med dina kunder.

Blogg

Kommunicera med dina besökare via en blogg direkt på din webbplats. Det finns en hel uppsjö av olika bloggverktyg på nätet. Nackdelen är att de finns någon annanstans än på din webbplats. Håll kvar besökaren på din webbplats och i ditt varumärke genom en integrerad bloggtjänst direkt i BackNet.

Pressrum

Se till att göra det enkelt för media och journalister. Syftet med pressrummet är att ge journalister enkel, överskådlig och anpassad information. Det är även viktigt att materialet som återfinns är i rätt tekniskt format. Tjänsten Pressrum gör att du enkelt kan tillhandahålla logotyper i rätt format, högupplösta pressbilder och pressmedelanden.

Fotogalleri

Skapa snabbt och enkelt gallerier med bilder på din webbplats. Fotona visas som klickbara thumbnails och i stor version. Inga förkunskaper inom bildbehandling behövs, bilder kan tas direkt från digitalkamera. BackNet automatiserar hela flödet efter att du laddat upp bilderna.

Utskriftsvänliga sidor

Vill du att dina besökare ska få möjlighet att skriva ut innehållet på din webbplats, så är detta en praktisk tjänst. På alla sidor läggs en utskriftsikon till, som ger dig prydliga skrivaranpassade utskrifter på enbart innehållet.

Extra språkversion

Med ett extra språk når du fler besökare.

Referenser

Bilopalen

Bjurab

Bokia

Båstad Företagsby

Cityfastigheter

Destination Hallandssåsen