Vad är BackNet CMS?

BackNet CMS är publiceringsverktyg som är utvecklat av DigiFactory webbyrå i Halmstad. Redan 1999 kom den första versionen. Nu är det dags för den fjärde generationen av vårt uppskattade publiceringsverktyg. BackNet CMS 4 är ett helt nyutvecklat verktyg baserad på ett decennium av erfarenhet av webbpublicering.

Sökmotorvänligt publiceringsverktyg

Det absolut viktigaste med en hemsida är att dina besökare hittar dit. Sidorna du skapar med BackNet CMS är alltid sökmotoranpassade och innehållet på din hemsida blir enkelt för sökmotorerna att hitta. Avancerade användare har dessutom möjlighet att själva finjustera de nyckelord och beskrivning som presenteras för sökmotorerna, och på så sätt uppnå ännu bättre resultat.

Fokus på innehåll

BackNet CMS är ett äkta CMS (dvs ett Content Management System eller på svenska, innehållshanteringssystem) och hanterar innehållet på din hemsida helt separerat från dess design. Detta underlättar för dig som redaktör genom att BackNet CMS publicerar informationen i hemsidans design och på så sätt garanterar dess struktur och kvalitet. Den stora fördelen med ett äkta CMS gentemot ett så kallat "WYSIWYG-CMS" är att du med enkla medel kan publicera din information i andra medier som till exempel i mobiltelefoner eller nyhetsflöden.
Publiceringsverktyget för stora som små företag

Du behöver inte ha en egen IT-avdelning för att sköta en webbplats. BackNet CMS är ett lättanvänt publiceringsverktyg med minimala krav på förkunskaper, och har du grundläggande vana av att arbeta i ett företagsnätverk eller i ett ordbehandlingsprogam typ Microsoft Word kommer arbetet i BackNet CMS att kännas naturligt.

Kompetent och flexibelt

BackNet CMS 4 fokuserar på tjänster och funktioner till skillnad från många av dagens modulbaserade publiceringsverktyg. Fördelen med det är att BackNet CMS klarar av att kombinera funktioner som t.ex. tidsstyrning, kategorisering och lösenordsskydd med vilken tjänst som helst på webbplatsen, medan ett modulbaserat publiceringsverktyg ofta fungerar på speciellt sätt, och vill man förändra det så krävs det merutveckling och konsulttimmar.

Referenser

Bilopalen

Bjurab

Bokia

Båstad Företagsby

Cityfastigheter

Destination Hallandssåsen